Inschrijven

Privéles

Geen tijd voor een groepscursus, dan kan je bij mij priveles volgen. Zo kunnen we de les precies afstemmen op jullie behoeftes

Inschrijven Privéles

Honden prive les

In overleg kan privéles gegeven worden. Dit kan omdat de lestijden niet in jouw agenda passen en/of de wens bestaat individuele begeleiding te krijgen. Zo kan het zijn dat de hond (nog) niet toe is aan het oefenen in een groep. Ook als er een hulpvraag is gericht op probleemgedrag of als er wensen zijn omtrent (her)opvoeden biedt een privéles vaak uitkomst. Afhankelijk van de persoonlijke wens van de cursist en de hulpvraag vinden de lessen in afstemming met de cursist plaats op het cursusterrein, bij de cursist thuis of op locatie. Dit is afhankelijk van de hulpvraag.

De kosten van een losse privéles bedragen € 30,- per les. Een les duurt 30 á 45 minuten. Afhankelijk van de locatie worden voorrijkosten in rekening gebracht.

Strippenkaart voor 5 privélessen bedragen €125,- per strippenkaart. Een les duurt 30 á 45 minuten. Afhankelijk van de locatie worden voorrijkosten in rekening gebracht.

Inschrijven Privéles