Huisregels / Privacyverklaring

Bij aanvang van een cursus dient de cursist het entingsboekje van de hond te overleggen.

Honden zijn altijd aangelijnd, tenzij anders aangegeven door de instructeur.

Cursisten dienen 5 minuten voor de les aanwezig te zijn.

Cursisten melden zich af bij verhindering.

Als de hond lichamelijk niet in orde is, dient de cursist overleg te plegen met de instructeur alvorens hij/zij op les verschijnt.

Als de hond loops is, is ze welkom mits het doorgegeven wordt aan de instructeur.

Bezoekers zijn welkom aan de kant van het terrein.

De hond dient te zijn meeverzekerd in de WA-verzekering van de cursist.

De hondenschool is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal aan u of uw eigendommen.

De hondenschool is niet aansprakelijk voor ongevallen met uw hond.

U bent ten alle tijden verantwoordelijk voor uw eigen hond.

Als de les niet doorgaat (slecht weer), dan verneemt u dat middels de whats-app. De lessen schuiven dan een week op.

Wanneer u zich inschrijft voor een cursus, gaat u automatisch akkoord met onze huisregels. Bij het niet navolgen van de huisregels, kan de instructeur u de toegang tot de cursus en het terrein ontzeggen.

Inschrijving verplicht tot betaling van de gehele cursus/workshop.

Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald en zullen niet worden terugbetaald.

Indien door ziekte of overmacht van de instructeur lessen uitvallen, schuiven de lessen een week op.

Indien door ziekte of overmacht de nog niet gevolgde lessen van de cursus door de hondenschool moet worden beëindigd, wordt het resterende cursusgeld teruggestort.

Indien door ziekte van de cursist of de hond de cursus moet worden beëindigd, dan wordt het resterende cursusgeld teruggestort. Bij twijfel kan er om een doktersverklaring of dierenartsverklaring gevraagd worden.

Betalingen dienen voor de aangegeven datum (zie mail) te zijn overgemaakt, behalve bij de puppy-instroom. Die lessen dienen contant te worden voldaan.

 

Privacyverklaring 

In deze verklaring staat hoe Hondenschool midden Drenthe omgaat met persoonsgegevens van onze cursisten.

Cursisten die zich inschrijven, vullen een inschrijfformulier in. Hierop staan je persoonsgegevens. Hondenschool midden Drenthe gebruikt deze gegevens voor het opnemen van contact als er belangrijke informatie te melden is over trainingen e.d. Dit gebeurt telefonisch, via whats-app en/of e-mail.

Welke gegevens van jou gebruiken wij en waarvoor: 

    • E-mail : voor een eventuele nieuwsbrief, informatie over de hondenschool
    • Telefoonnummer: voor telefonisch contact en whats-app (privé en groeps-app)
    • Adres/postcode/woonplaats: indien een huisbezoek gewenst is
    • Gegevens hond: geen bijzonderheden

Deze gegevens worden puur en alleen ter communicatie door de hondenschool gebruikt en nooit (zonder overleg) aan derden verstrekt, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zo is het bv. mogelijk dat de belastingdienst (bedrijfs-)gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.

Voor de groeps-app (mede cursisten van betreffende cursus) is telefoonnummer zichtbaar.

Daarnaast kunnen er ook nog gegevens verzameld worden via Social Mediakanalen (zoals Facebook, Twitter, Instagram), bv. wanneer jij contact met ons opneemt om vragen te stellen. Wij gebruiken in dat geval alleen jouw accountnaam en/of de door jou verstrekte persoonsgegevens, zodat wij op jouw bericht kunnen reageren.

Hondenschool midden Drenthe verkoopt jouw persoonsgegevens niet aan derden.

Hondenschool midden Drenthe gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Hondenschool midden Drenthe neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en heeft passende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik, verlies of elke andere vorm van onwettige verwerking.

De persoonsgegevens worden bewaard in een beschermde boekhoudomgeving en zullen na beëindiging van onze samenwerking, na de wettelijke bewaarplicht van 7 jaar, worden verwijderd.

Wij bieden alle cursisten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt (wij kunnen vragen om een identiteitsbewijs). Indien je hiervan gebruik wilt maken, ontvangen we uw vraag graag via ons e-mailadres.

We behouden ons het recht voor de privacyverklaring van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. We controleren regelmatig of we aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (AVG) voldoen. Vragen of opmerkingen over deze privacyverklaring zien we graag per e-mail tegemoet. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 19 februari 2019